not cool - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2006, 08:23 AM   #21 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

no, it reduces power to the pc when not needed which means less heat

http://www.amd.com/us-en/Processors/...E10272,00.html
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 12-04-2006, 08:35 AM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 28
Default

ok thanks, sounds good will try it out and feedback.
__________________

bricey36 is offline  
Old 12-04-2006, 07:39 PM   #23 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

Quote:
Originally posted by Shumway
If you want a good heatsink look at the Freezer 64 Pro,Haven't put it on my new cpu yet but on my old one it dropped the temp's really good.
Shumway knows best... Really!
__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Old 12-11-2006, 10:19 AM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 28
Default

cool'n'quiet working, not perfect but improves things at idle. have also added an expansion card 'blower' and changed the side fan to blow in rather than out.
finally managed to have a decent session on oblivion so thanks for the help guys.
bricey36 is offline  
Old 12-11-2006, 02:36 PM   #25 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

no problem, glade its cooler
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.