Norton help plz - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2007, 08:12 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default Norton help plz

I have installed my norton 2006 but when the configuration window pops up it comes up blank. I have tried intalling and uninstalling it but the same thing happens, i cant type in my product key cuz its just blank.
__________________

Steve000009 is offline  
Old 01-09-2007, 08:43 PM   #2 (permalink)
Repeat Offender
 
superdave1984's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980
Default

Contact Norton. Their products are average, but their customer service is pretty good.
__________________

__________________
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the variables....it ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Old 01-09-2007, 09:16 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Dont post the same thread three times!

I helped you out in the Windows section.
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.