No visual output!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-26-2006, 01:17 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Aug 2006
Posts: 47
Default No visual output!!

My brothers computer boots up and the monitor but there is no visual output from the graphics card!!

If i take out the graphics card will the computer automatically use the onboard graphics or could it be another problem?

Any help is grately appreciated!!


Matt Saunders
BLOODY_BRUM_BAS is offline  
Old 08-26-2006, 02:03 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes

yes if you take it out it will switch back to the onboard automaticaly, depending on how old the mobo is. test the graphics card in another machine to verify that it works in another machine then trash it and get a new one if it fails to work. let us know.

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.