No video signal - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-23-2008, 08:03 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: No video signal

Kinda odd, if you can, look at the motherboard and see if there are any blown capacitors, the tall tube like parts on the board. Beyond that there isn't much that I can think of unless the board went bad when using that mouse... That or you have faulty AC outlets....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 12-23-2008, 08:24 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default Re: No video signal

Thanks,

I wouldn't know how to check for a blown capacitor. It is perplexing though. The common denominator is the bad mouse. The hibernation factor only involves the one computer, the son's isn't on those settings. But how would the mouse affect the video signal?
__________________

glenn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to rip DVD and convert video with only one converter calmtran Computer Audio and Multimedia 0 11-05-2008 03:36 AM
No Video Signal Gizzard1200 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 07-11-2008 03:17 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.