No video??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-20-2007, 09:35 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 187
Default No video???

Ok im building a computer scratch for a buddy of mine. Problem im having is when I turn it on it does nothing. The fans just turn on but thats it. The board I got is Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!. The power supply I got is Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!. Theres a 8 pin connector for the cpu and a standard plug for the video. Is this ps compatible with the board? Im thinking its not but just want to see if somebody knows for sure.
__________________

Michowski is offline  
Old 11-20-2007, 10:43 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: No video???

If you pluged the srandard molex plug to the motherboard try it unpluged. I mean the one by the PCIe slot.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 11-20-2007, 11:08 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 187
Default Re: No video???

Ive tried everything. Unplugged the hard drive, roms. Switch pci slots for video, swapped memory around. Had the one plug by the pcie slot plugged in, unplugged. The sounds it makes is normal. You hear everything start up and it sounds like its gonna all go fine but the screen just stays black. Im clueless on this one
Michowski is offline  
Old 11-21-2007, 01:42 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 187
Default Re: No video???

ok well I think I need a new power supply with a molex connect for PCIe and an 8 pin for the cpu. THis is my first core duo build so im learning a lot here. Also my first pci vid card build as well. Will this psu work Newegg.com - OCZ StealthXStream OCZ600SXS ATX12V / EPS12V 600W Power Supply 100 - 240 V CB, CE, CSA, UL, FCC - Retail
Michowski is offline  
Old 11-21-2007, 08:05 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: No video???

That will work fine.
sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video card and/or motherboard issues sdness Hardware Repairs and Troubleshooting 4 01-13-2008 01:41 AM
Simple Video Card Question White_Wolf System Upgrades 1 11-19-2007 05:05 PM
video cards lemonfrost System Upgrades 9 11-09-2007 02:49 AM
Need help in choosing Video Cards Under $130 r3n3r4d3 System Upgrades 31 10-22-2007 03:54 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.