No screen display/boot problem (i think) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-29-2007, 06:52 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Default No screen display/boot problem (i think)

Ok, I just finished building a computer (physically) everything seems to start up all fans turning and such hard drive seems to kick on. But I have no monitor display at all. (I Do not have an Operating system installed yet) Is it Normal to have no Display. If its Not any Ideas of why there is no display?



2.6ghz pentium4
Motherboard MS-6577 ver2.1
western digital 64gb IDE hard drive
1gb RAM
Geforce 6200 videocard
Raidmax X1 ATX Mid-Tower Case
__________________

Clay_man17 is offline  
Old 07-29-2007, 06:53 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 10
Default Re: No screen display/boot problem (i think)

make sure all your connections are right. double check your monitor to video card connection as well.

and yes, you should see a bios startup screen
__________________

deagle is offline  
Old 07-29-2007, 07:06 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Default Re: No screen display/boot problem (i think)

alright well i started my computer without the video card in and it booted that way and i got a display. so im thinking the video card isnt/wasnt seated correctly. so im gonna try reseating it and see what happens
Clay_man17 is offline  
Old 07-29-2007, 07:11 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Default Re: No screen display/boot problem (i think)

ok well it was seated kinda crooked so i got it to sit properly. Thanks for the Help much appreciated deagle.
Clay_man17 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue Screen before login Chrono Hardware Repairs and Troubleshooting 2 07-28-2007 03:36 AM
strange black screen problem flashychap Hardware Repairs and Troubleshooting 6 05-27-2007 05:59 PM
Msi 8600gts Blank Screen Problem! jungleland Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-02-2007 09:36 AM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 06:04 PM
mini camcorder screen problem (urgent help) -RockMan- Monitors, Printers and Peripherals 0 04-24-2007 03:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.