no power please pleas ehelp - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2006, 04:02 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 145
Default

no voltge reding on my comp could i hve hooked it up wronbg? bios red ll my devices
__________________

__________________
asus a8n sli premium
amd 64 venice 3800 2.4
xfx 6800gt
wd 80gb
2 512 cosair value ram
19in hw191d widescreen lcd
tomc102968 is offline  
Old 08-21-2006, 04:18 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

Quote:
Originally posted by jcortes
i say bad PSU try going and getting one from a local store that you can return easily and put it in see if that helps.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-21-2006, 05:16 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

yea... definately a bad psu
__________________

Juice Daddy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.