no power :( - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2007, 11:59 PM   #11 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default

did i guess it correctly?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-18-2007, 12:16 AM   #12 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Wth do you mean guess?
The wires are colored..
__________________

Ste is offline  
Old 02-18-2007, 12:41 AM   #13 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default

i meant i, typo sorry
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-18-2007, 08:25 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Default

ive tried almost all of these suggestions and i still dont have power. I still need to test the power supply, maybe thats it.

if i unplug the power supply from all its connections and plug it into the outlet, should it come on by using the o/i switch? Im not too confortable doing what someone suggested by using a paperclip.
mesa is offline  
Old 02-19-2007, 01:08 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Default

tried the paper clip trick and still nothing, off to get a new power supply. Ill have an update soon. Thanks again
mesa is offline  
Old 02-19-2007, 01:12 PM   #16 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

RMA the current one. No need to buy another one.
Ste is offline  
Old 02-19-2007, 03:41 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 21
Default

ok
__________________

mesa is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.