No Post Beep - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2005, 03:55 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 159
Default No Post Beep

My computer turns on, but I get no Post Beeps nor does it display anything on the screens, plz help.
__________________

Danks is offline  
Old 12-20-2005, 04:20 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 55
Default

I had the same problem with my first build. After reading the owners manual for the motherboard i figured out the mobo was shorting out to the case. I took the mobo with the vid card, cpu and fan installed out of the case, and set it on a wooden desk and powered it up. After getting a new case and reinstalling all the hardware everything worked fine.
__________________

__________________
AMD Athlon XP 3200+
Soyo KT880 Dragon2
1 GB Corsair DDR
80 GB Western Digital HD
ATI Radeon 9800 AGP8X
TheMayorsCronie is offline  
Old 12-21-2005, 02:55 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,243
Send a message via AIM to CrAzY_GaMeR_07
Default

use the little stands so its not flush to the case hes saying.... do you get power?
__________________
CrAzY_GaMeR_07 is offline  
Old 12-21-2005, 03:00 PM   #4 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

What MOBO do you have ?
__________________
brady is offline  
Old 12-21-2005, 08:01 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 152
Send a message via AIM to samuraiwarrior
Default ok

Well if the computer used to work but now doesnt it couldnt be a case of inproper installation. No beeps means, dead motherboard, or dead processor. thats the codeing.
My mobo is at the MSI RMA center and its been 2 months already without a pc.

STILL WAITING. but i know its in progress.
good luck with your problems though
samuraiwarrior is offline  
Old 12-22-2005, 06:15 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 159
Default

Yeah :-( , coding says motherboard problem. Just wanted to see if there was a last resort before I take my comp apart. Thanks anyways.
Danks is offline  
Old 12-22-2005, 06:36 PM   #7 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

related question- a pc can't post at all without a processor can it?
__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 12-22-2005, 06:49 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 81
Send a message via ICQ to Dngrsone Send a message via Yahoo to Dngrsone
Default

Quote:
Originally posted by molsen
related question- a pc can't post at all without a processor can it?
No, it can't
__________________

Dngrsone is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.