No Fan!?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-25-2006, 11:17 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 25
Default No Fan!??

My Laptop "Dell" Latitude CPX's fan was not coming on so I replaced the entire Heatsink & Fan assembly and it's still not kicking on!! Any suggestions??
Need some BIG-TIME help here!
Thanks,
Rob
__________________

robqx4 is offline  
Old 03-25-2006, 03:30 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

What is it connected to?
__________________

turtile is offline  
Old 03-25-2006, 04:42 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 25
Default What?

Sorry...What are you asking exactly??
What is "what" connected to?
The computer, the heatsink/fan, etc...
robqx4 is offline  
Old 03-25-2006, 05:38 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Sexyville
Posts: 294
Default

I think he meant, do you have it plugged in? And by "It" he meant the Heat sink.
Metal Chaos is offline  
Old 03-25-2006, 10:29 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Did you connect the power cord to the motherboard?
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.