No boot up! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2009, 08:35 AM   #11 (permalink)
Super Techie
kimsland's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 255
Default Re: No boot up!

Thanks for the update
I try to eliminate all other possibilities before stating to replace parts (unless it seems obvious)

kimsland is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed new motherboard - 'reboot/select proper boot device/insert boot media' prob raykwok Hardware Repairs and Troubleshooting 9 09-27-2009 02:25 AM
Vista won't boot without CD tigerfootball05 Microsoft Windows and Software 1 05-09-2009 07:42 PM
10 Ways To Make Linux Boot Faster Osiris Linux Tips and Tricks 0 08-04-2008 08:36 AM
P5K Premium "Proper Boot Device/Insert Boot Media" s-patrol Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-01-2007 11:37 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.