No Boot Funny **** - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-23-2006, 10:52 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 59
Send a message via AIM to eminemshow3677
Default No Boot Funny ****

So i was flashing the bios and my wonderful amd 3800+ thats so reliable NOT decided to freeze so I shut it down and now it won't boot. I'm thinking about driving to the nearest cliff and dropping this thing off it or maybe go target shooting.
__________________

__________________

Abit AT8 32X
BenQ DW1655LS DVD+/- RW
AMD X2 3800+
2 GB Corsair XMS Ram
300 Gb Maxtor Diamondmax
BFG 7600GT OC
Logisys Wireless Card
17\" Nec Flat Panel(Awesome)
Zalman 9500
Asus Dvd-Rom
OCZ Modstream 520W
eminemshow3677 is offline  
Old 08-24-2006, 07:26 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

oohh dear, not good.

I take it you've tried obvious things like clearing the cmos?
__________________

__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 08-24-2006, 12:02 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 259
Default

What is the brand name and model number of the motherboard. Some manufacturers have fix for this. Like MSI has a special thing that can make it boot to a floppy for just such a thing. Even the crappy eMachine has a fix.
__________________
Heat: fastvan67
ebay: fastvan
My new website (under construction)
Latest in PC Parts
Fastvan67 is offline  
Old 08-24-2006, 02:16 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 59
Send a message via AIM to eminemshow3677
Default

It's a Epox 9NPA+SLI. Ya I tried clearing it with the cmos then pulling the battery nothing works.
__________________

Abit AT8 32X
BenQ DW1655LS DVD+/- RW
AMD X2 3800+
2 GB Corsair XMS Ram
300 Gb Maxtor Diamondmax
BFG 7600GT OC
Logisys Wireless Card
17\" Nec Flat Panel(Awesome)
Zalman 9500
Asus Dvd-Rom
OCZ Modstream 520W
eminemshow3677 is offline  
Old 08-24-2006, 02:33 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

New chip if its not a cheap motherboard. I've heard they can be quite expensive.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-24-2006, 03:04 PM   #6 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

if nothing works call me and i'll bring my ASUS right along with u 4 target shooting
PS: i had similar problems and had to buy a new mobo
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 08-24-2006, 03:36 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 59
Send a message via AIM to eminemshow3677
Default

the mobo was $120 on newegg A WEEK AGO lol I just got this thing
__________________

Abit AT8 32X
BenQ DW1655LS DVD+/- RW
AMD X2 3800+
2 GB Corsair XMS Ram
300 Gb Maxtor Diamondmax
BFG 7600GT OC
Logisys Wireless Card
17\" Nec Flat Panel(Awesome)
Zalman 9500
Asus Dvd-Rom
OCZ Modstream 520W
eminemshow3677 is offline  
Old 08-24-2006, 08:38 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 200
Default

send it back and say it dont work.
imation is offline  
Old 08-24-2006, 08:45 PM   #9 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

haha nice...say u got it out of package, and describe ur probs, but DONT even think about mentioning the bios flash, no matter what u say...i had that problem with 3dfuzion, called said card no video, and o btw a wire fell on it...BUZZ NO!!.. called 30 min later, said no video, never touched it, always in case, i installed, with ground strap, and they got it, and guess what, bad gpu, and it was even the wrong one!!!
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.