"No Audio Device" *Please Help* - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2006, 02:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default "No Audio Device" *Please Help*

Hey guys, I have a problem and I would appreciate this SO much if you could help me.

I recently got a virus, and took off all traces of it on my computer. However, for some reason I can't hear any sound. There's no audio icon in the toolbar even when extended, and in the control panel it just says No Audio Device. I know this is probably because of a driver, but I tried installing a Realteak AC'97 Audio driver from

http://www.realtek.com.tw/downloads/...tDown=false#AC

Is this correct? I have a custom Alienware computer ( don't even get me started on all the trouble it's caused me) and I'll copy and paste the information about my sound... don't really understand it though..


Realtek AC'97 Audio


Device Name: Realtek AC'97 Audio
Description: Realtek AC'97 Audio
Class: MEDIA
Service: ALCXWDM
Driver Version: 5.10.0.5820
Driver Date: 3-25-2005
Vendor Id: 10DE
Device Id: 003A
Revision: 00A1
IRQ Number: 22
Verified Hardware Device against Order: SND-ASUSAUDP5ND
Test Sound Card



Can you please tell me what driver I need to download, or how to fix this problem?

It would be MUCH appreciated!!!

Thanks so much in advance
zVaNiLLan
zVaNiLLan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.