New SATA drive not detected, any ideas? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2006, 03:16 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default

Here's the link!

http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/...1120_p4s8x.pdf

=)
__________________

__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Old 02-21-2006, 03:54 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default

It should not matter but I see two sata connectors on your board. try plugging into the pri_sata one if you have not already. If you are not running a raid array windows should see the sata drive without loading any additional drivers.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.