New psu trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2010, 07:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default New psu trouble

I just put a new PSU into my computer and when I hit the switch in the back the fans all come on along with the lights. When I do the ol' reach around to the front and hit that power switch, nothing happens. When I try and open the cd-rom drive, nothing happens. The screen stays black. So basically all I have is a big box full of fans at the moment. Please help!

Thanks.
__________________

jhenkel17 is offline  
Old 05-17-2010, 08:00 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: New psu trouble

Is the power switch, and all other cables on right? Did you connect the 24-pin, 4/8-pin and graphic card cable in?

Welcome to TF
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 05-17-2010, 08:03 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default

Yes, I believe so.

*edit*
but that's the least of my worries now that I JUST totally raped one of my hard drive plugs while trying to figure out what was going on down there.

*edit2*
Also, I just noticed that my 24 pin plug is missing one of the metal connectors on the inside, could that be the problem?

but that's the least of my worries now that I JUST totally raped one of my hard drive plugs while trying to figure out what was going on down there.

Also, I just noticed that my 24 pin plug is missing one of the metal connectors on the inside, could that be the problem?
jhenkel17 is offline  
Old 05-17-2010, 08:22 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: New psu trouble

Yes that could be a problem. What is the make and model # of your new power supply?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSU Headache!! Shaundale System Upgrades 1 08-11-2009 05:51 AM
nVidia 9600GT on a 250w PSU? NoobWithMoobs System Upgrades 6 08-05-2009 12:52 PM
WHAT PSU????? Shaundale System Upgrades 8 07-28-2009 10:18 PM
Strange Power Issue... PSU? Cajete Hardware Repairs and Troubleshooting 3 03-10-2009 10:49 PM
Is it possible to use a separate psu to run a vid card?? Jtumble2 Monitors, Printers and Peripherals 21 08-23-2008 08:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.