New PC and Nothing works - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2009, 04:33 PM   #11 (permalink)
The Almighty Forensica
Yami's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,430
Default Re: New PC and Nothing works

Originally Posted by HAVOC View Post
If that's correct, you won't be able to use 4 GIGs with Windows XP. You'll need Vista.

Windows XP only supports up to 3 GIGs.
You said that a little wrong, eh? Don't you mean 32-bit and 64-bit, not XP and Vista?

Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone HTC One M8 - Sense 7 - 6.0

Uni MSci Ethical Hacking, Coventry University
Work Trainee Cell Site Analyst
LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.