new issues with build. agian - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-02-2010, 10:27 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Desolation's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: wisconsin
Posts: 191
Send a message via MSN to Desolation
Default new issues with build. agian

well ive replace my motherboard rma the ram replaced the power supply. but my fear that my cpu got damaged by my old motherboard have been proved right. ive recently lost my temp sensors on the chip. and am getting hangs when i try to do cpu intensive tasks so time to contact amd and see about a replacement.
__________________

__________________
Amd Phenom 2 955 3.9 ghz
Corsair Dominator 1700 mhz
ASUS CROSSHAIR VI formula
amd SAPPHIRE 6870
HAF 932 Full Tower
Corsair TX950W PSU
Windows 7 X64
[SIGPIC]http://www.techist.com/pc/image.php?type=sigpic&userid=70112&dateline=128146 3255[/SIGPIC]
Desolation is offline  
Old 10-02-2010, 10:28 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: new issues with build. agian

Man. I feel sorry for you...
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 10-02-2010, 10:31 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Desolation's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: wisconsin
Posts: 191
Send a message via MSN to Desolation
Default Re: new issues with build. agian

yep nothing but issues with this build. hopefully amd will do an rma otherwise time to pick up a new cpu.
__________________
Amd Phenom 2 955 3.9 ghz
Corsair Dominator 1700 mhz
ASUS CROSSHAIR VI formula
amd SAPPHIRE 6870
HAF 932 Full Tower
Corsair TX950W PSU
Windows 7 X64
[SIGPIC]http://www.techist.com/pc/image.php?type=sigpic&userid=70112&dateline=128146 3255[/SIGPIC]
Desolation is offline  
Old 10-05-2010, 11:06 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Desolation's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: wisconsin
Posts: 191
Send a message via MSN to Desolation
Default Re: new issues with build. agian

alright so i did some trouble shooting in my bios. i cant disable or enable cool and quiet its just grayed out also i disabled a few core and seems to run a bit better. gonna play with it some more also i got my temp sensors back. think i may just have a bad core or 2 still gonna try and get it replaced though.



hmm seems i might have a faulty 3rd core on this cpu further testing is need to be sure
__________________
Amd Phenom 2 955 3.9 ghz
Corsair Dominator 1700 mhz
ASUS CROSSHAIR VI formula
amd SAPPHIRE 6870
HAF 932 Full Tower
Corsair TX950W PSU
Windows 7 X64
[SIGPIC]http://www.techist.com/pc/image.php?type=sigpic&userid=70112&dateline=128146 3255[/SIGPIC]
Desolation is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issues with new build :( wafflehammer Hardware Repairs and Troubleshooting 4 12-27-2008 01:27 PM
Will i have to download Adaware se agian? jonny_uk Viruses, Spyware and Malware 2 06-02-2007 03:18 AM
Core 2 duo question agian jonny_uk New Systems | Building and Buying 3 01-17-2007 06:09 PM
build issues Jellybeans=yum Monitors, Printers and Peripherals 5 03-28-2005 10:36 PM
2 of my HD died help so it wont happen agian. efd753 Monitors, Printers and Peripherals 4 02-23-2005 10:09 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.