New computer won't go to BIOS Settings?? Uhhh..Help? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-12-2008, 06:25 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
almightyobo's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 241
Default Re: New computer won't go to BIOS Settings?? Uhhh..Help?

cool we have almost identical set ups, I just hooked mine up 2 days ago


although when I disabled C1E and EIST it still remains at 6x266, after you disable them do you have to manually change the multi back? anyone kno?
__________________

__________________

MB - DFI LP DK P35-T2RS
CPU - Q6600 @ 3.0 atm
HSF - Lapped TRUE + Scythe
RAM - 2x 1G Ballisitx Tracers
GPU - EVGA 9800 GTX
HD - 500G Barracuda + 320G Ext
PSU - PC P&C Silencer 610
OS - Windows XP 32-bit SP2 OEM
Case - Gigabyte 3D Aurora 570
Monitor - Hanns-G 19" Widescreen LCD
Headset - Sennheiser PC151
3DMark06 - 14186 (3.0 / stock gpu)

You must try some of my purple berries...
almightyobo is offline  
Old 04-12-2008, 09:40 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
MetalOwns's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Franklin, WI
Posts: 432
Send a message via AIM to MetalOwns
Default Re: New computer won't go to BIOS Settings?? Uhhh..Help?

Quote:
Originally Posted by almightyobo View Post
cool we have almost identical set ups, I just hooked mine up 2 days ago


although when I disabled C1E and EIST it still remains at 6x266, after you disable them do you have to manually change the multi back? anyone kno?
I think my board did the same thing. Just change it to 9. Should be fine after that.
__________________

__________________
SYSTEM:
RAIDMAX SMILODON Case
LANPARTY DK P35-T2RS
Intel Core2Duo E6600 (2.40) @ OC'ing
2 gigs G.Skill DDR2 800 RAM @ OC'ing
2x 320 Seagate Barracuda 7200.10 (RAID 0)
EVGA Ge-Force 7900 GS KO @ 710/985 @ 1.48v/2.20v
LITE-ON 20x DVD+/-R Burner/12x DVD-RAM w/ LightScribe
LITE-ON 48x CD Burner/16x DVD-ROM
Hanns·G 19" Widescreen LCD
Windows Vista Ultimate Edition
MetalOwns is offline  
Old 04-13-2008, 03:22 AM   #13 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: New computer won't go to BIOS Settings?? Uhhh..Help?

Yeah I've disabled them both with my board but it still does it so I just ignore it now. Doesn't change performance at all so I'm not worrying.
__________________

__________________


Baez is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ultra ATA/133 card not showing Optical drives in BIOS Rastafari Hardware Repairs and Troubleshooting 2 02-02-2008 12:46 PM
Computer works when horizontal only?! beefpuff Hardware Repairs and Troubleshooting 2 12-13-2007 04:37 AM
Computer just wont work(Wont start up) solid102 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 10-30-2007 09:46 PM
Computer won't boot + RAM question. charlesviper Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-06-2007 04:59 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.