New Comp = Rrrrrrrrrr! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2005, 09:16 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

good to see you got it sorted. but why did some people say it was the hard drive?
if it was the hard drive, Windows would have problems putting stuff on the disk. it only bluescreened after he did install it
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-24-2005, 12:26 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

for the headphones, there should be somewhere to calibrate them, and set all the volumes. in the games, maybe they are just not set for 5.1 or something.
__________________

joshd is offline  
Old 08-24-2005, 03:38 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 104
Send a message via AIM to angryOGG
Default

nope they are but the rear nd front speakers are really weak, only the center is good
__________________

__________________
AMD FX-64 San Diego
DFI Lanparty nF4 SLI-DR
BFG 7800GT OC
Corsair XMS (1GB)
WD RAPTOR (150GB)
WD Caviar (250GB) 16mb cache
Thermaltake Armor
Enermax Noisetaker 600w
NEC OD
angryOGG is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.