New build! Restarts after a few seconds (no beeps) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2011, 05:51 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 10
Default

So, was that your problem? Best of luck to you.
__________________

hillbilly313 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows XP Setup Restarts the Setup Program When Your Computer Restarts Jon_M63 Microsoft Windows and Software 3 03-16-2010 07:40 PM
Can't boot up- runs for 10 seconds and restarts x-treme Microsoft Windows and Software 4 03-10-2008 10:16 AM
WEP Gone in 60 Seconds? Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 04-08-2007 03:48 PM
New build died while playing! (no POST, no beeps, fans don't spin...) vEK Hardware Repairs and Troubleshooting 4 06-12-2006 09:20 PM
Pauses in FPS every 10-20 seconds HELP! heh JoshSB Hardware Repairs and Troubleshooting 9 12-09-2005 10:40 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.