New Build problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-05-2008, 12:56 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 11
Default New Build problem

Solved
__________________

LiamWilliams1990 is offline  
Old 12-05-2008, 01:14 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
networkgeek's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: TN
Posts: 367
Default Re: New Build problem

try to download the most up to date bios for that board and flash it

sounds like something is a bit wrong with the bios.

also maybe try replacing that battery. it could be bad as well.
networkgeek is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Build Startup Problem GuitarFreak1857 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 07-21-2008 09:01 AM
Problem with new build CD/DVD recognition Clint Eastwood New Systems | Building and Buying 2 07-10-2008 04:10 PM
Problem with 3D graphics mordi05 Microsoft Windows and Software 6 12-10-2007 11:37 PM
problem with new build!!! FLAMINFIRE Hardware Repairs and Troubleshooting 2 12-01-2007 10:59 PM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.