New 2TB hard drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2010, 07:31 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default New 2TB hard drive

I got a new 2TB Western Digital 3.5 SATA Hard Drive today and popped it in the same as normal. I loaded up the computer and it said installing drives for your hardware and then drivers installed successfully and your hardware is ready. I went into my computer but there is no hard drive there? Iím not sure what else I need to do as it always came up no problem before, I have updated windows and restarted but no joy. Can anyone help?

Iím running windows 7 64bit and already have a 1TB hard drive in if that makes any difference?
Thanks for any help
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-13-2010, 09:42 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: New 2TB hard drive

What does it show in Computer Management > Disk Manager?
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-13-2010, 10:34 AM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: New 2TB hard drive

The drive is in RAW format and needs to be formatted to NTFS in order to be used by Windows and show up. Please do not create multiple topics on the same issue. It only causes confusion for everyone.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Difference between Hard drive(hdd) and data hard drive(hdd2) LoNeWoLfe System Upgrades 2 05-06-2009 08:35 AM
Turning an external hard drive into an internal hard drive? snypylo System Upgrades 3 02-02-2007 02:58 PM
How to copy from slave hard drive to master hard drive? blackninja Monitors, Printers and Peripherals 11 03-26-2005 07:06 PM
Move 30GB Hard Drive Data To New 120GB Hard Drive DavidWatersUGP Monitors, Printers and Peripherals 16 11-19-2004 07:24 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.