need help getting CNR audio to work - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2005, 12:33 AM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default need help getting CNR audio to work

I have a board with a CNR card.. (brand new mobo)

reinstalled windows and ac97 codecs
The card is plugged in,. I can only get the onboard front and left right channel to work, none of the cnr center/sub/rear

system is properly configured

Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 11-15-2005, 11:48 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Nov 2005
Posts: 97

Have you checked you sound card settings to make sure they are set for surround sound. sounds like it is set to desktop speakers.
John Cambece
jcambece is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.