Need help with DVD ROM Drive/C&C: 1st Decade... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2006, 02:08 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Default Need help with DVD ROM Drive/C&C: 1st Decade...

I installed my new DVD-Rom drive today, and all was well until I tried to finally install Command and Conquer: The 1st Decade. The following message popped up...

"D:/autorun.exe is not a valid Win32 application"

Any suggestions? Thanks in advance
__________________

zerosignal is offline  
Old 04-10-2006, 01:18 AM   #2 (permalink)
MetalHead Techie
 
mole1135's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 347
Send a message via AIM to mole1135 Send a message via Yahoo to mole1135
Default

open up my comp and access the disk and run the setup from there
__________________

__________________


AIM- Mole1135 Yahoo mail- Mole1135@yahoo.com
mole1135 is offline  
Old 04-10-2006, 04:51 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Default

I tried that too, it said the same thing
zerosignal is offline  
Old 04-10-2006, 05:01 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

Interesting... Mine worked fine as well... Have you tried to re-install the drivers for the DVD drive?
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 04-10-2006, 05:05 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Default

Not yet. Other DVDs work fine, like the movies and such. I just don't get why it doesn't do it for C&C
zerosignal is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.