Need Help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2006, 10:56 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Default Need Help!

I've tried some other forums but i dont really get great I came here hoping to figure out what is wrong...I built a computer with the specs in my sig...The problem is my cd-rom doesnt open all the way and the monitor says there is no signal when i turn it on...

mike080013 is offline  
Old 09-15-2006, 11:12 AM   #2 (permalink)
Repeat Offender
superdave1984's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980

Check to see that the video card is seated properly. Check power supply specs also.

Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Old 09-15-2006, 11:19 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
Nitestick's Avatar
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473

:amazed: crikey, with that rig you should be able to buy your own personal tech-slave. i agree that power could definitely be an issue
Visit my website -
"Guitar is cool. If you donít think the guitar is cool, then youíre stupid. And I will fight you! " - Brendon Small
I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages
You can contact me for Forum related issues via PM only.

Nitestick is offline  
Old 09-15-2006, 03:20 PM   #4 (permalink)
MechEng Extraordinaire
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,027
Send a message via AIM to cwiz

what kind of psu do you have playa? hope its like >600W
Change the world
PS3 -> Folding as we speak Team# 64582
cwiz is offline  
Old 09-18-2006, 04:46 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2006
Posts: 2

its 600w
mike080013 is offline  
Old 09-18-2006, 03:52 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
braz's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 1,122

i had the same monitor problem, i just needed soem new drivers. ( i was charged 130$) ><


braz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.