My sound - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2005, 06:59 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default My sound

Hey all.

Ive told this before, my sound is completely, messed.

Its like the right sound comes from left speaker/headphone ear , and vise versa, but it could be even worse than that.. it seems better when i switch my speakers around anyway..

The speakers and headphones which im using are fine, they were working fine with my last pc, but with this new 1 they aint.

I have onboard DFI lanparty sli-dr audio.

Do i need to update ?

If so, could you give a link to a download.

Cheers !

Xiahou is offline  
Old 10-20-2005, 04:06 PM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 417

OK, ive just checked all settings, and all are spot on in with comparrison to my speakers.
Xiahou is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.