my ATI 9200 doesnt work anymore, help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-12-2007, 03:38 PM   #1 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Unhappy my ATI 9200 doesnt work anymore, help!

ok so what i did was, since my PC's down, tried solving another PC problem on the one im typing on. What happen was, the LCD monitor just went black after moving the mouse during the screensaver. I couldnt do anything to get the picture back, i reseted the computer, didnt do anything.

so, what i thought was a good idea, i got my ATI 9200 from my PC, which doesnt right now work by the way, n put it on this computer, nothing happened. I found out the problem. The monitor itself was not plugged in all the way, LOL!! I'm so stupid. I then take out the ATI 9200 n put it back in my computer. I plugged everything back up and the computer works again. Now here is the real problem about my ATI 9200.

after i took the ATI 9200 out of my PC, put it in this one, n taken it out n putting it back in my PC, the mobo now doesnt detect it neither my malfunctioned 6600 LE *obviously the 6600 LE*!!!!!

what did i do wrong n how can i fix this problem? The mobo is now acting like it isnt even there!! Help anyone if u can.

-Wildside

P.S *coughneedb1gaplcough*
__________________

__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 06-12-2007, 03:42 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Preacher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: my ATI 9200 doesnt work anymore, help!

AGP Slot down?
__________________

__________________
www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 06-12-2007, 04:35 PM   #3 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: my ATI 9200 doesnt work anymore, help!

Quote:
Originally Posted by Preacher View Post
AGP Slot down?
nope, got no AGP. Sry forgot to mention that my ATI 9200 LE is PCI, not AGP.

it's wierd, it was working in my PC pretty well n after i put it in this PC n back into my own PC, it doesnt work anymore.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to get a D-link wireless router to work Inziladun Computer Networking and Internet Hardware 7 06-04-2007 04:33 PM
My Old 98-95 computer wont work..read on....... bacus23 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-13-2007 04:39 PM
Unable to save work into server coolray Computer Networking and Internet Hardware 6 04-20-2007 02:01 PM
USB Mice Don't Work - Everything Else USB Does. Blizzard596 Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 06:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.