mouse problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-17-2005, 01:39 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default mouse problem

k here we go.
I installed my new windows and cpu and motherboard.

My mx1000 mouse does not work at all no movemenet, i installed the drivers but no luck.

So now i got my old mouse out and it works fine beisde when i restart my comp. it dies and no light under it. if i press some button it reacts witha flash of a light nothing else. so i have to unplug it then plug it back in.

Now plz someone be nice and tell me hwo to fix it.
__________________

kennny2004 is offline  
Old 11-17-2005, 05:51 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 296
Send a message via AIM to Private_Shon Send a message via Yahoo to Private_Shon
Default

well last time i had this problem it was on my laptop
i had a dodgy mouse and i tired it on each USB to see if it was the USBs but infact it kept screwing up each i plugged it into. i had to take it to a PC place and they fixed it up by replacing something. well it could be your not install ur drives properly or ur USBs are screwed.
install the drivers off the net (coz their newer)
__________________

__________________
Core 2 Duo E6700
ASUS 680i Striker
4GB G.Skill DDRII-800
XFX 8800GTX OC
2X 750GB Seagate Barracuda
Thermaltake Toughpower 700W
21\" LCD Samsung Syncmaster
Antec Nine-Hundred
Private_Shon is offline  
Old 11-17-2005, 05:52 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

hmm.. perhaps legacy usb mouse/keyboard support is disabled in bios? i'd make sure that your USB drivers are properly installed if the mouse is usb as well as the mouse driver..

Only things i can think of other than faulty mouse

oh also DID you Properly Install the motherboard chipset drivers?


Sounds like a USB issue.. It's getting power but not properly initializing.
__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 11-17-2005, 10:26 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default

k well i have two mouses and they both worked so i know they do. K where can i get some newer usb 2.0 drivers. would it be like service pack 2 for widnows.. oo ya and i had linux before this windows and it works fine. so i think it is something with windows drivers.
kennny2004 is offline  
Old 11-17-2005, 04:24 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default

plz hrlp mr lol
kennny2004 is offline  
Old 11-17-2005, 04:41 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

wat motherboard do you have?

I'll get ya linked to the chipset drivers you need (has usb support in it)
__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 11-17-2005, 04:42 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default

i have Asus A8V delux and i updated the bios. But i think it has osemthign to do with win xp cause it works fine iwht my linux boot disk,
kennny2004 is offline  
Old 11-17-2005, 05:09 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default

bump
kennny2004 is offline  
Old 11-18-2005, 12:26 AM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default

I WANT HELP! lol srry if i sound rude
kennny2004 is offline  
Old 11-18-2005, 01:49 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mis...0/USB2_257.zip

just got off work.. paitence :P


http://downloads.viaarena.com/driver...4in1_v456v.zip

ftp://152.104.238.194/pc/ac97/alc650/WDM_A379.exe
get that too for better results
__________________

__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.