Motherboard Temp Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2007, 09:31 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default Motherboard Temp Issue

Greetings techies:

This is my first post on the forums, but i hope to get into these forums because i love computers.

Anyways, my mobo (ASUS A8N32 SLI Deluxe) idles at around 50-52 celsius and doesn't get much hotter even when i put a load on it. I know that this is rather warm for a motherboard, but i'm at a loss at how to get the temp of my mobo down. Any tips?

or does this particular mobo just run hot?

sklerter is offline  
Old 03-05-2007, 11:05 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
sPlAtOiD's Avatar
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748

Hi there I have the same board as you with a 3500+ Ptocessor. And my temps are running idle at about 34 Celsius. And about 45 under load.
sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.