Motherboard Setup Help Needed Bad!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2006, 12:19 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default Motherboard Setup Help Needed Bad!!!!

I recently bought a new case and am now settings it up, but one problem, I dont know which connectors go into the right slots on the front panel of the motherboard. The name of the motherboard is the AM35 London (its old) and the case name is the JPAC 411. Were trying to connect the wires labeled as (power sw) (reset sw) (power LED -) (power LED +)(H.D.D LED), and we are trying to connect them to the motherboard, but were not sure where at. I really need help, if you can solve this problem for me, I will worship you as a god.
Sanddmann is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.