Motherboard? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-04-2006, 08:29 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default Motherboard?

Ok well about a month and a half back, my computer game me a weird message..

========================================
"New Hardware Found: F J T U M G 2 4 H"

The computer got VERY buggy and was doing like practically nothing. I hit control alt delete and my cpu usage was at a constant 2%. I shut the computer off then turned it back on and the windows loading screen doesnt come up. Just a blinking line.

I eventually got it to show the loading screen for about 1.5 seconds then a blue screen came up and said UNMOUNTABLE_BOOT_DATA also stating that i somehow installed a peice of hardware wrong.

I tried safe mode, same thing.
I tried Last Known Good Configuration, same thing.

I think i fried my harddrive.. >_<
If i did, is there any way to recover data because i had abotu 3 gigs of music and i have dial up >_<


=========================================\


well after that i took my modem out of my computer and put it in my sisters computer and turned it on... i got the same un mountable boot volume message... so im guessing my modem is frying motherboards now but the bad thing is im not sure if that is the problem... it only started happening on my sisters computer after i put the modem in and turned it out...
__________________

Static_11 is offline  
Old 01-04-2006, 08:48 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

does your computer work without the modem?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-04-2006, 09:24 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

no
Static_11 is offline  
Old 01-04-2006, 09:42 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

you could try a repair of Windows

the only way to recover data from a dead hard drive involves a special lab, and a fair bit of money.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-04-2006, 10:03 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

its not a dead hdd... i think its a fried mother board...
Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.