motherboard?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-11-2007, 04:02 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default Re: motherboard??

it just done it when i went to load up. there onl seems 2b 2 power connectors going to the motherboard, is this enough or right?
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ram failure? or motherboard fried? adamussg Hardware Repairs and Troubleshooting 10 05-07-2007 06:13 PM
Intermittent Motherboard -- Bad Capacitor? edvosder Hardware Repairs and Troubleshooting 8 04-28-2007 09:52 PM
would a ddr2 533 work on a motherboard that supports ddr2 800?????? siddanth3 New Systems | Building and Buying 4 04-27-2007 10:21 PM
WTB: Socket 754 motherboard j12 Buy/Sell/Trade and Hot Deals 3 04-21-2007 10:02 PM
Which motherboard? sguffee New Systems | Building and Buying 9 04-20-2007 12:01 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.