Monitor says signal not found - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-02-2011, 01:32 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Default Monitor says signal not found

Recently, my monitor for my desktop has been displaying signal not found check cable.I tried DVI,HDMI,and VGA,and it still displays it.I plugged my laptop into the monitor and it worked.Please help me with this.
__________________

Inspectorbonk is offline  
Old 04-02-2011, 03:06 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Monitor says signal not found

There must be a graphic or power problem. Does your desktop turn on at all? Any beeps? What are your full specs?
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 04-02-2011, 03:21 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Default Re: Monitor says signal not found

Motherboard:Asus M4A785-M
Videocard:Intergated Radeon 4200
HDD:Seagate 5400 RPM 1TB 23 MB cache
CPU:AMD Phenom X4 9850
Inspectorbonk is offline  
Old 04-02-2011, 03:25 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Monitor says signal not found

What about your PSU, model and wattage?
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 04-02-2011, 03:48 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Default Re: Monitor says signal not found

Oh,i have a Ultra LSP 750 pro with a life time warranty.
Inspectorbonk is offline  
Old 04-02-2011, 04:43 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Monitor says signal not found

Ultra, I don't think anything else needs to be said. Ultra makes the most unreliable power supplies on the Planet. I would contact them for a new one.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monitor has no signal CassiusBlack Hardware Repairs and Troubleshooting 10 12-01-2005 11:26 AM
No Monitor Signal!!!!!!!!!! Musjunk22 Overclocking and Modding 15 04-21-2005 11:49 PM
Monitor gets no signal....?!!!???Help!!! NoSignal Monitors, Printers and Peripherals 10 01-28-2005 12:06 AM
need help no signal to monitor bomt697 Monitors, Printers and Peripherals 3 06-11-2004 12:54 AM
LCD monitor - No signal horsie Monitors, Printers and Peripherals 3 04-19-2004 10:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.