Monitor Off screen - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2006, 07:49 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 90
Send a message via AIM to scorpio
Default Monitor Off screen

I just go a GeForce FX 5500 128 MB DDR and it works fine, but on my monitor, the screen seems to be a bit off. On the top, there is a spot with nothing, and the screen doesn't show up all the way in the bottom. I've tried to Auto-Adjust with my monitor, but it doesn't seem to work and it doesn't have any other way adjust. What else can I do?
__________________

scorpio is offline  
Old 02-14-2006, 09:37 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default

I also just the other day got the GeForce FX 5500 PCI 256mb card and am having this same problem. The bottom quarter of my screen wont display anything and I tried all the obvious solutions, i.e. changing resolutions, changing the vertical display on my monitor etc..

Please help, i want to play COD2 :'(
__________________

optix is offline  
Old 02-14-2006, 11:27 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

Do you mean that you stretched out the screen and you cant get it to go all the way to the edges.If you go int oyour gforce settings then advanced then GforceFX then screen adjustment. there are other options there you can tweak.
sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.