Monitor Not Receiving Signal >.< - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-17-2007, 10:34 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 13
Send a message via AIM to AtomicGS9
Default Re: Monitor Not Receiving Signal >.<

its the mobo for sure. ive see this problem a few times
__________________

AtomicGS9 is offline  
Old 07-18-2007, 12:09 AM   #12 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Monitor Not Receiving Signal >.<

Right now im thinking that the Mobo was killed due to under power, for that set-up you need lots juice to run that baby stable

Return it
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wireless adapter receive signal rbmcfarlane Computer Networking and Internet Hardware 8 05-23-2007 01:03 PM
Signal Over Range? Very Weird Trick Hardware Repairs and Troubleshooting 1 03-31-2007 01:32 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.