Monitor issue plse help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-06-2009, 01:09 PM   #1 (permalink)
Yee Ol' Salt
 
Hampton's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: USA
Posts: 642
Default Monitor issue plse help

My awesome HPw2207 has a green line going vertical 2 inches from the right and is the width of a hair..

I called HP tech suppot and they wanted 50 bucks to trouble shoot, lol!!

any sugguestions? :freak:
__________________

__________________

Find my post helpful? IF so please rate me by clicking the green check mark under my avatar.





:D Antec 300|M3N72-D|AMD PHM II X3 BE 720 3.0ghz (CodeName "Heka")|OCZ Stealth Xtreme 600w|2 two gig OCZ DDR2 1066 gold 4 GB of Ram|BFG-GTX 260 512||Samsung 42" Plasma| XP x86 sp3 /Vista x386 and x64|
The face I make everytime I'm on my machine :eek:
Hampton is offline  
Old 01-06-2009, 01:12 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Monitor issue plse help

plug it into another computer or input device to eliminate the vid card. Had the same thing recently on my dell 20.1 (except mine were vertical stripes covering 1/3 of the screen and I knew it was dying) and I had to put it out to pasture.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 01-07-2009, 04:30 AM   #3 (permalink)
Yee Ol' Salt
 
Hampton's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: USA
Posts: 642
Default Re: Monitor issue plse help

Quote:
Originally Posted by hefemeister View Post
plug it into another computer or input device to eliminate the vid card. Had the same thing recently on my dell 20.1 (except mine were vertical stripes covering 1/3 of the screen and I knew it was dying) and I had to put it out to pasture.
Didn't work, still there.. sigh.. I tried to unplug and power down everything. even hooked the monitor back on the HDMI port and ran it for a few hours.
Then put it back on the vid card and the line still hasn't left.
One bonus, this monitor rotates so the line can be moved to the bottem
Less or more annoying depends how you look at it. :freak:
__________________

Find my post helpful? IF so please rate me by clicking the green check mark under my avatar.





:D Antec 300|M3N72-D|AMD PHM II X3 BE 720 3.0ghz (CodeName "Heka")|OCZ Stealth Xtreme 600w|2 two gig OCZ DDR2 1066 gold 4 GB of Ram|BFG-GTX 260 512||Samsung 42" Plasma| XP x86 sp3 /Vista x386 and x64|
The face I make everytime I'm on my machine :eek:
Hampton is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 last items needed, psu & heatsink-advice plse Hookster264 New Systems | Building and Buying 14 07-12-2007 09:35 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.