Which monitor to choose? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2008, 01:33 PM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default Which monitor to choose?

I was looking at a few monitors and here are my choices:

Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!

I like the Westinghouse because of the inputs but that's not what makes a monitor. I could choose one easily but I am inputting a PC and a Xbox 360 so I need to know which one is most easily capable of switching between them with no effort. I see some with a "Source" button but I'm not sure if the others have one like it.

Albo23 is offline  
Old 02-16-2008, 01:40 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
mgcook's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: Which monitor to choose?

my 24" Acer has inputs for HDMI.

i'm not sure if you want to spend $350+ though

mgcook is offline  
Old 02-16-2008, 01:43 PM   #3 (permalink)
True Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default Re: Which monitor to choose?

Nah.. I'd prefer not to.
Albo23 is offline  
Old 02-16-2008, 01:58 PM   #4 (permalink)
Devious Techie
therascalking's Avatar
Join Date: May 2007
Location: Fullerton, CA, USA
Posts: 479
Send a message via ICQ to therascalking Send a message via AIM to therascalking Send a message via Yahoo to therascalking
Default Re: Which monitor to choose?

WELL, if youre looking for a 22" monitor, first let me suggest that you spend a little more if you can, and go for a Samsung one... the Syncmaster 226BW is what i have, and its pretty much an amazing monitor, and many others agree with me...
otherwise, id probably take the Sceptre one...

also, if you plan on hooking your XBOX up to it... i know that microsoft actually makes a cable specifically for the XBOX360 unit that allows you to hook it up to your monitor, almost no matter which monitor you have... though, it costs about $40 (saw it at best buy, i think)...
im sure you could find a cheaper, non-name-brand one online or something... but my point is, cables that will let you do it are out there... - RK

*School, work, girls? No time for computers! :P*
therascalking is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
which CPU to choose? best bang for the buck? Sirius_GTO Overclocking and Modding 7 07-22-2007 02:34 PM
XP Pro keeps rebooting to the choose a startup type screen? safe mode.... brrymnvette Microsoft Windows and Software 11 05-31-2007 11:06 PM
Choose 1 from the following Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 12 05-23-2007 11:10 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.