Monitor acting up.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-24-2006, 05:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 18
Default Monitor acting up....

When I boot up, the monitor is fine during POST, but as soon as the windows boot screen comes up, the monitor goes black. The green power light stays the same too. While in Windows, I would turn the power off and then turn the monitor power on and the screen will be fine for a second or two, but then go back to black. I did get to try the monitor on a seperate tower and it does the same thing. Anyone have any suggestions? Is the monitor no good? As quick as I could withe the screen, I've checked the settings and everything is set up the way its suppose to be, but I can't seem to figure it out. I thought it might be the cable, but then why would everything be fine during POST?
Gus_mp is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.