Moniter keeps going dark - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2006, 05:25 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default Moniter keeps going dark

Hey all,

for some time now my monitor will just randomly go dark, not blank though but dark as if I turned the brightness way down on it. It either fixes itself after a while or, sometimes if I give it a whack it'll go back to normal.

And no, I never whacked it before it started doing this so that's not the cause.

Thanks for your time.
__________________

hishighness is offline  
Old 01-18-2006, 05:32 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

What kind of monitor is it and how old?
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 01-18-2006, 05:34 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default

It's a Compaq S910, I don't know the manufacure date but I got it probably 2 years ago.
hishighness is offline  
Old 01-18-2006, 05:35 PM   #4 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Sounds like your monitor is going. Time to upgrade it.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 01-18-2006, 05:36 PM   #5 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Like Shawn said : It sounds like its going bad.
__________________
brady is offline  
Old 01-18-2006, 05:39 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default

egh. Well that shouldn't be too hard with all the money I don't have.

Anyway, thanks for the help. At least I know it can't be fixed now.
hishighness is offline  
Old 01-18-2006, 07:04 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 182
Default

Most likely your monitor is going as stated above.
I would try to borrow another one, just to be certain.
Not easy to do....... but maybe!
__________________

__________________
Sig reinstated.
JKnPA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.