MoBo beeping Problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2006, 02:29 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 110
Default MoBo beeping Problem!

Well today I installed a (old) floppy drive to my computer so I could set up RAID. When I power my computer back on with the floppy drive installed my computer would not show a picture on my monitor and it beeped 1 time really long then twice really short. I looked this up and it said it was a video adapter problem but I did noting to my video card while installing the floppy! I am totally lost at this point plz help!!
__________________

__________________
#teamdismay
xxdeadweightxx is offline  
Old 09-04-2006, 02:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

Remove the floppy, check all your connections, reboot...post back
__________________

__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 09-04-2006, 02:47 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 110
Default

yea it still does the same thing =/ I did reseat the video card and the same thing still happens. I looked at all the connection and everything seemed to be perfectly fine
__________________
#teamdismay
xxdeadweightxx is offline  
Old 09-04-2006, 02:53 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

Have you tried resetting the cmos?
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 09-04-2006, 03:06 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 110
Default

nope havent tried that yet, gimme a few minutes then ill post back
__________________
#teamdismay
xxdeadweightxx is offline  
Old 09-04-2006, 03:33 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 110
Default

ok this may sound stupid but how the heck am I suppose to get the battery out?? It looks like it is held in place pretty well with these little plastic edges.
__________________
#teamdismay
xxdeadweightxx is offline  
Old 09-04-2006, 03:37 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

here.

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-04-2006, 03:40 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 110
Default

yea I saw that pic but mine dosent rly look like that. It has like these 2 little metal pins off to the side of it though.....could that be the release? Btw, I have an Asus A8N5X mobo
__________________
#teamdismay
xxdeadweightxx is offline  
Old 09-04-2006, 03:59 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you checked the motherboard manual it should say how to do it in there. and i have a ASUS P5N32 - SLI SE Deluxe and it has the cmos battery set like the one in the picture
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-04-2006, 04:00 PM   #10 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

where it says release take a sharp knife or tweezers and pull it out for couple minutes
__________________

SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.