maya+and nvidia - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 03:14 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 591
Default maya+and nvidia

hey there..ok iam having some issues with maya and when i checked there site this what i found
--------------------------------
Nvidia GeForce256, GeForce2, GeForce3, GeForce4 series
There are many cards based on GeForce256, GeForce2, GeForce3 and GeForce4 chipsets. Nvidia and Alias do not recommend these cards for use with Maya as you may experience various refresh, display and stability problems and inadequate performance.
We suggest you choose from Nvidia's workstation cards instead, such as the Quadro families which are much better suited to high-end 3D packages such as Maya.
---------------------------------
i have nvidia geforce 7800gt..is that considered one of those?
thanks
__________________

zenyora is offline  
Old 01-21-2006, 03:16 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

No your card is a Geforce 7 series.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 01-21-2006, 03:33 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 591
Default

so any idea why i might be having the same issues
refresh, display issues?
zenyora is offline  
Old 01-21-2006, 03:34 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Have you updated to the latest drivers?
__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 01-21-2006, 03:38 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 591
Default

is this the latest one
zenyora is offline  
Old 01-21-2006, 03:42 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

No clue dude, but go here and get the latest drivers anyway.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html
__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 01-21-2006, 03:04 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 512
Default

The 81.98 is the latest Nvidia driver. You have the 81.95.
__________________

Life is too important to be taken seriously - Oscar Wilde
Metr01973 is offline  
Old 01-21-2006, 04:46 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 591
Default

will i upgraded to the latest driver ...but i still have the same problem ...i know that the crad is working the way it should becouse iv been playing games..i used 3dmark,and sisoftsandra to test it....any idea why i might be having such issue?
thanks
zenyora is offline  
Old 01-21-2006, 10:20 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 591
Default

how can i check which chipset driver i have
__________________

zenyora is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.