Maxtor HDD boot problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2007, 11:29 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default Maxtor HDD boot problem

Hi there, I have a problem booting up my system with a maxtor HDD, it worked fine till the last sunday, but now the bios wont recognize it, I tried a lot alternatives but not solved the problem yet, the motherboard is p6setml...
__________________

blero is offline  
Old 02-11-2007, 02:01 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

im guessing this is desktop computer so id suggest either reseating it or try a different IDE cable
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 02-11-2007, 02:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by sylwek
im guessing this is desktop computer so id suggest either reseating it or try a different IDE cable

I tried that too, but it is not the ide cable problem.
blero is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.