Low Low FPS in CS:S - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2006, 03:53 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default Low Low FPS in CS:S

Hi i have a AMD 3200+ 64, Gigabite motherboard, Ati X700 Pro and 1GB Dual Channle and i get Really low FPS in cs:s like 40-60FPS and its Really choppy i have played with the video card setting and all and it does nothing the highest ive gotten so far is 82FPS and its still choppy and my ping is around 30-40 im so confused by this any 1 no what it could be?
__________________

AMD 3200+ 64 is offline  
Old 08-14-2006, 03:53 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you tried installing the latest drivers? also that card is a little out dated.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-14-2006, 03:55 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default

mmm nope i will try that
__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 08-14-2006, 03:55 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

let me know if that helps often times thats a quick fix
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-14-2006, 03:57 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default

kk i'll updatem now
__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 08-14-2006, 04:25 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 175
Default

60 FPS is good, especially 80!
__________________
http://fc03.deviantart.com/fs19/f/2007/227/1/9/HPH_sig__v_Corrupt__MC_FT_by_HawtPawkitHero.png
krazy_taco is offline  
Old 08-14-2006, 04:27 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default

w00t i updated drivers and it runs smooth and all gettin like 100+ FPS
__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 08-14-2006, 04:40 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

glad to help
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.