Low 3dmark score - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-01-2006, 03:33 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Low 3dmark score

I'm using a pci 6200 until I get my replacement card for my 6800 and I wanted to test it to see what I would get in 3dmark05. I was expecting around 1500 since the card is a little over half the power of my 9800pro which got 2800 but I only get 580. I have forceware 87.25 drivers and according to rivatuner its running at the proper 350/400.
Is pci just to slow to run at those speeds? Or is there something else that could be wrong?
__________________

dario03 is offline  
Old 06-01-2006, 03:46 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

A Pci slot runs at about 1/8 of the speed/bandwidth of 8x AGP slot that is your problem.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 06-01-2006, 04:37 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default

I was looking at futuremarks website and it had some overclocked running up to 3100. It said n/a for agp so it might of been pci, though it was probably pci-e Oh well its just a backup card.
dario03 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.