lots of problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-06-2006, 06:43 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

You haven't installed your video card drivers and/or chipset drivers.

When you right click the desktop and go to properties and click settings is your video card listed with your display? And go to device manager doyou have any "Yellow" devices?
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 05-06-2006, 11:40 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
bigbaddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 156
Send a message via Yahoo to bigbaddog
Default

Dude-it's time for a total flush-back up info if you can-reformat and reinstall. But, before you do, make sure you have all the drivers you need or a backup comp to help with the reinstall. On all my computers I build (and my main computer at home) I have several partitions on my HD-and I save all my info to other drives (D:, E:, etc.) and install the OS on C: drive. When I reformat in reinstall Windows on C, my other info (music, pics, files, etc.) are safe and do not get wiped.
__________________

bigbaddog is offline  
Old 05-06-2006, 11:44 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Quote:
Originally posted by mendozer
k i reinstalled all my stuff. but now after updating and everything my comps super slow and laggy. like scrolling in programs (including internet) is very slow and jerky, and i have cable. i checked for defragging but i dont need to. i did spyware scans, etc still super slow. so wtf
He is saying these are the problems he is having after he reinstalled, he already did the fresh install. (I think anyway's)
__________________
FlashDude is offline  
Old 05-06-2006, 02:52 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
Default

yeah i realized last night about the video card. idk how i forgot that lol. idiot moment. the only yellow thing left is a USB controller, but i never really worry about those. its not that important yeah?
mendozer is offline  
Old 05-06-2006, 03:07 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Yeah its important. Don't you have the motherboard drivers?
__________________
FlashDude is offline  
Old 05-06-2006, 06:45 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
Default

everythings fine on device manager but that one USB controller. all my mobo drivers are in i think
__________________

mendozer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.