Logitech Z-5450 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2006, 06:39 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 71
Send a message via AIM to Laser
Default Logitech Z-5450

Alright, well guess what. A question about a new gift recently received one day after christmas. Anywho, I just got a nice new set of desktop speakers, the Logitech Z-5450s and they are excellent however I can't seem to get the front right speaker to work properly. When I run the speaker test through the actual speaker receiver itself, all 6 channels work just fine. When I play music or play games, the front right channel is the only one missing. Could this possibly be a problem with my audio card or am I just to oblivious to see an obvious problem?
__________________

__________________
If it aint broke, fix it till it is.
---------------------------------
System Specs
MSI K8N Platinum
Athlon64 3500+ Skt. 939
Corsair TwinX 3200 1GB Dual Channel
2 80GB SATA 150 in Raid0
Sound Blaster Audigy Platinum
Sapphire ATI Radeon x850XT
Sony 48x12x48x16 CDRW/DVD Combo
Laser is offline  
Old 12-26-2006, 07:10 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Check the connections.
__________________

talldude123 is offline  
Old 12-26-2006, 08:04 PM   #3 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

start/control panel/sounds and audio devices/[speaker settings] advanced, and pick the one you got. should fix it.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 12-26-2006, 11:10 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 71
Send a message via AIM to Laser
Default

Yeah, i have done all that. Is there any sort of speaker test that windows has that could at least help me tell if it even knows there is a front right channel? Also, could it be possible that the front right channel on my sound card has gone as well? Either way it really bugs me. Ha, any help would be greatly appreciated.
__________________
If it aint broke, fix it till it is.
---------------------------------
System Specs
MSI K8N Platinum
Athlon64 3500+ Skt. 939
Corsair TwinX 3200 1GB Dual Channel
2 80GB SATA 150 in Raid0
Sound Blaster Audigy Platinum
Sapphire ATI Radeon x850XT
Sony 48x12x48x16 CDRW/DVD Combo
Laser is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.