Logitech Setpoint binds not working often - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2009, 06:38 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2008
Location: Brisbane, Australia
Posts: 27
Default Logitech Setpoint binds not working often

Kind of a complicated issue, but i'm ripping my hair out over it, as it's really annoying

I am running the latest version of setpoint, 4.72, with a cheap logitech wireless keyboard and an mx1100 mouse. Alot of the time none of my binds will work, and the onscreen display (which usally shows a volume metre/text) is missing. Simply put, the program does nothing, until I restart setpoint.

I have tried reinstalling the program, tried using an older version, but nothing helps. I am currently running Vista, and the problem never existed when I was using XP.

I am hoping anyone who had a similar problem will be able to help.


jaydenakasha is offline  
Old 07-28-2009, 06:53 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
moshkid213's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 84
Send a message via AIM to moshkid213
Default Re: Logitech Setpoint binds not working often

My honest advice/opinion, I roll a MX518 and G15 and I don't use Setpoint. Or any logitech software for that matter

AMD Phenom 9950 Agena @ 2.6GHz - DDR2 G.SKILL 4GB 1066Mhz (Next paycheck 8gb) - Western Digital Caviar Black 500GB - GeForce GTX 260 Core Edition Core 216 -

Gateway FX P-7811 (Yes, I have the lockup issue :()

-Lifes simple, you make choices and you dont look back.-
"A good plan, violently executed now, is better than a perfect plan next week."
General George S. Patton
moshkid213 is offline  
Old 07-28-2009, 09:13 PM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
KSoD's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Logitech Setpoint binds not working often

Use Driver Sweeper from Guru3D to remove all traces of the Setpoint driver and reinstall them after a restart.
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-29-2009, 02:29 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2008
Location: Brisbane, Australia
Posts: 27
Default Re: Logitech Setpoint binds not working often

I have tried reinstalling, but the same thing happens.

Driver sweeper is giving me an unhandled exception error when trying to analyse or clean traces of the old setpoint driver

Could you suggest any keyboard/mouse manager alternatives?

Thanks for the tips so far
jaydenakasha is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new computer build not working, please help! saucy2040 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 01-27-2009 11:05 AM
Logitech Home theater question Syphanx Computer Audio and Multimedia 13 01-05-2009 03:27 PM
Sound has quit working memory Microsoft Windows and Software 4 12-20-2008 02:45 PM
SetPoint won't recognize my Logitech G5? Haoming Monitors, Printers and Peripherals 1 03-25-2008 09:14 PM
Mic (Logitech) doesnt work with sound card (Realtek)? midniter Laptops and Notebooks 2 09-14-2007 10:42 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.