Linksys and HP - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2006, 04:18 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 12
Default Linksys and HP

I encountered a problem with my new HP a1250n media center pc. I have a Linksys router of which 3 computers (including the HP) are hooked up to. It is supposed to be able to run 4 computers just fine. The other two computers on it are an old P3 dell and a 3 year old Compaq with an athlon 2500+. They work very well on the router, however the hp does not. It spontaneously disconnects from the internet and then reconnects sometime in the following 15 minutes. this is rather annoying, has anyone ever heard of this problem or know how to fix it? Does the router need to go?

skud is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.