Lifecam.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2008, 11:29 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default Lifecam..

Well, when i first got this camera it worked GREAT!.. but now i have installed all drivers and everything.. he captures fine... but when i wanna make a video with sound.. sense it has a built in mic.. you can hear me but you hear a buzzin sound where it makes it when u can barly hear what ur suppose to hear.. anyone ever had this problem

CAM: Microsoft LifeCam VX3000
__________________

__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 02-21-2008, 11:11 PM   #2 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: Lifecam..

Do you have your camera plugged into a USB port that's beside something else plugged in, say a mouse, keyboard or flash drive? Sometimes the buzzing can be caused by a device close by that uses very frequent data communication.

Otherwise I would say it's either your driver or the mic itself that's off.
__________________

__________________


Baez is offline  
Old 02-22-2008, 12:23 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2008
Location: Lubbock, TX
Posts: 142
Send a message via AIM to Niverive Send a message via MSN to Niverive Send a message via Yahoo to Niverive
Default Re: Lifecam..

Lol I have a similar problem on my Microsoft Lifechat LX-3000 Headset, it worked for awhile then started buzzing, I have a usb wireless microsoft mouse and use 360 controller on my PC.
__________________
OS: Windows Vista Ultimate 64-bit
MOBO: ASUS M3N72-D (AM2+ Socket) CPU: AMD Phenom II 965 x4 Memory: 2GBx2 800 DDR2 Ram
HDD: 320GB (298GB) WDC WD3200AAKS SATA HDD2: 1TB WDC WD1001FALS SATA
Video: 8600GT OC Sound: SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio PSU: Thermaltake Toughpower 750W
Niverive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LifeCam VX3000 SiZcO Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-28-2007 07:02 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.