LCD Display takes long time to display picture upon startup - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2007, 06:50 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Drewser's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Big Island-Hawaii
Posts: 115
Send a message via MSN to Drewser
Default LCD Display takes long time to display picture upon startup

Hello,

I have a Gateway 22" LCD display that is less than a month old.

Recently, I have noticed that when I turn on the display it takes about 40-50 seconds until it displays the picture, whereas it used to display the picture almost instantly when I turned on the display. Once the display is on, the monitor seems to function just fine.

I can't recall making any sort of changes that would effect this sort of issue, so I am wondering if anyone in here has had a similar experience, or can offer up any sort of advice on how to go about fixing this?

Thanks!!!
__________________
*INTEL Quad-Core Q6600 GO (yet to OC...)
*EVGA 8800GT 650/950
*2GB RAM
*2X 150GB WD Raid 0
*22" Gateway HD LCD Display
*Delta 700W PSU
Drewser is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.